İNŞAAT PİYASASINDAKİ TEDARİK SIKINTISI BAKAN VARANK’A İLETİLDİ

2257

10. Dönem ilk toplantısı için Ankara’ya giden TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe ve yönetim kurulu üyeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe tüm inşaat sektörünü olumsuz etkileyen iç piyasadaki cam tedarik sıkıntısını Bakan Varank’a iletti.

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberinde KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe’nin de dahil olduğu TÜGİK Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi üyelerinden oluşan heyet 10. Dönem ilk toplantısı için Ankara’ya gitti.

Ankara’da bir dizi ziyarette de bulunan heyet toplantı öncesi Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran tarafından ağırlandı. Ekoiklim Ortak proje önerilerinin karşılıklı olarak değerlendirildiği görüşmenin olumlu neticelere vesile olmasını dileğinde bulunan KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe, ATO Başkanı Gürsel Baran, Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral’ın başkanlığında KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe veTÜGİK Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi üyelerinden oluşan heyet, 10. Dönem ilk toplantısını Ankara Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Toplantının tüm camiaya hayırlı olması temenni edildi.

ATA’NIN HUZURUNDA SAYGI DURUŞU

Heyet daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurundaki saygı duruşunun ardından mozoleye çelenk koydu. Tören, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral’ın Şeref Defterini imzalamasıyla son buldu.

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe ve TÜGİK Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi üyelerinden oluşan heyet Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i ziyaret etti. Çalışma yaşamına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin camia için olumlu neticeler vermesini dileyen Zafer Bintepe, nazik kabullerinden dolayı Bakan Bilgin’e teşekkür etti.  

BAKAN VARANK ‘BİZZAT İLGİLENECEĞİM’ DEDİ

Heyet son olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Bakanlık  ve TÜGİK arasında her alanda işbirliklerinin geliştirilmesi konusunda mutabık kalındı. Ayrıca inşaat sektörü ile ilgili olan sohbet esnasında TÜGİK Başkanı Zafer Bintepe tarafından tüm inşaat sektörünü olumsuz etkileyen iç piyasadaki cam tedarik sıkıntısını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a iletildi. Bakan Varank bu konu hakkında ile ilgili bizzat ilgileneceğini beyan etti. Görüşmenin camia adına hayırlara vesile olmasını dileyen Zafer Bintepe, nazik kabullerinden dolayı Bakan Varank’a teşekkürlerini sundu.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *