MİLLETVEKİLİ ERBAŞ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

2388

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazete Kırküç’ü ziyaret ederek Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensuplarına yayın hayatlarında başarı diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gazete Kırküç’ü ziyaret etti. Ziyarette MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy da yer aldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazete Kırküç İmtiyaz Sahibi Erkan Sağlam ve Gazete Kırküç çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Ahmet Erbaş, basın mensuplarına çalışma hayatlarında kolaylıklar dileyerek, basının her zaman yanlarında olduklarını iletti.

Nazik ziyaretleri için MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Gazete Kırküç İmtiyaz Sahibi Erkan Sağlam, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’ın geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaptığı konuşmaya dikkat çekti. Mecliste yerel basının sesi olduğu için Erbaş’a teşekkür eden Sağlam, “Sorunların sadece Basın sektöründe yaşanmadığını biliyoruz. Bizim için yaptığınız konuşma için çok teşekkür ederiz. En büyük sorunumuz internet yasasının bir an önce çıkması için de desteklerinizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *