ŞİMŞEK, OSMANİYE MAÇINA HAZIRLANIYOR

660

Belediye Kütahyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Osmaniye karşılaşması için Zafertepe Halil Akkaş sahasında hazırlıklarını sürdürdü.

Belediye Kütahyaspor Zafertepe Halil Akkaş sahasında hafta sonu deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçı hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. Artvin Hopa karşılaşmasında alınan mağlubiyet nedeniyle takımda morallerin bozuk olduğu görülürken, Osmaniyespor karşılaşmasından mutlak galibiyet hedefleniyor.

MUHAMMED’İN CEZASI BİTTİ

Bergama maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında cezalı duruma düşen ve iki maçtır forma giyemeyen Muhammed Arslantaş, Artvin Hopa maçı ile birlikte cezasını tamamladı. Osmaniyespor karşılaşmasında teknik direktör Ahmet Yavuz’un forma vermesi halinde oynayabilecek olan golcü oyuncunun sahada olması beklenirken, takımın yeni isimlerinden Furkan’ın ise yedek kulübesinde başlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Takımda cezalı oyuncularla ilgili olarak ise geçtiğimiz hafta yapılan bilgilendirmede bu hafta antrenmanlara başlayacakları ifade edilmişti.

HEDEF KAZANMAK 

Artvin Hopa karşılaşmasında alınan sonuç sonrasında tüm camiada bir durgunluk yaşanırken, hedef Osmaniyespor karşılaşmasını kazanarak yeni bir seri yakalamak. Şampiyonluğu son ana kadar kovalamak isteyen Belediye Kütahyaspor, play-off için mücadele veren takımlarla olan puan farkının ise kapanmasına izin vermek istemiyor. Osmaniyespor maçından mutlak 3 puan hedefleyen Kütahyaspor, galibiyet serisi başlatmak istiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *