DPÜ ARILARIN SESİ OLDU

1828

“Arıların Sesi Ol” başlıklı konferansta akademik ve idari personel ile öğrencilere arıların yaşamı, doğaya ve insan yaşamına katkıları, dünyanın çeşitli ülkelerinde yürütülen arıcılık etkinlikleri ve sorunları ile arılar üzerine bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verildi

DPÜ Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültemizin akademisyenlerinden Öğr. Gör. Sema Çetinkaya’nın konuşmacı olduğu Arıların Sesi Ol başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

Eğitim Fakültesi Mavi Salon’da düzenlenen ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya bölümünde görev yapan Öğr. Gör. Sema Çetinkaya’nın konuşmacı olduğu konferansa Fakülte Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

KONFERANSA İLGİ BÜYÜKTÜ

Arıların yaşamı, doğaya ve insan yaşamına katkıları, dünyanın çeşitli ülkelerinde yürütülen arıcılık etkinlikleri ve sorunları ile arılar üzerine bilimsel çalışmaların aktarıldığı konferans, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Konferansın son bölümüne katılan Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaptıktan sonra Öğr. Gör. Sema Çetinkaya’ya ve etkinliğe ev sahipliği yapan Eğitim Fakülte yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Etkinlik Öğr. Gör. Çetinkaya’ya günün anısına sunulan hediyenin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *