ŞEHİT ÇELİK UNUTULMADI

638

Terör örgütü DEAŞ’ın döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik, dualarla anıldı.

2017 yılında terör örgütü DEAŞ’a karşı yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu’nda Suriye’nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ’ın döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik, şehadetinin 5. yılında unutulmadı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Ali Çelik, Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Murat Kırbaç, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü ile birlikte Cuma namazı sonrasında şehit Çelik’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehit Çelik anısına dua okundu. Şehit Çelik’e Allah’tan bir kez daha rahmet dilenirken, il protokolü ailesine de sabırlar diledi.

DUALARLA ANILDI

2017 yılında Suriye’nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ’ın döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik’in şehadetinin yıl dönümünde dualarla anıldı.

Kakaç Camisinde okutulan mevlidi şerif programında Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi, tüm şehitler için dua edildi.

Mevlit programının ardından şehit ailesini evinde ziyaret eden Vali Ali Çelik, şehidin babası Süleyman Çelik ile anne Alime Çelik’e başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

KÜTAHYA VALİLİĞİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *