ŞİMŞEK KAYIP

642

Belediye Kütahyaspor deplasmanda 5 maçtır kazanamayan Osmaniyespor’a da mağlup olarak şampiyonluk umutlarını kaybederken, play-offları da zora sokmaya başladı. Yanlış oyuncu tercihleri ve oynanan kötü futbol taraftarları çileden çıkardı

3. lig 1. Grupta şampiyonluk parolası lige başlayan ancak sezon başından buyana istikrarsız bir görüntü çizen Belediye Kütahyaspor, şampiyonluk için adeta havlu attı. İkinci yarının başından buyana devam eden kötü futbol alınan sonuçlara da yansırken Belediye Kütahyaspor iki maç üst üste kaybederek taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı.

DAKİKA 1’DE ŞİMŞEK

KALESİNDE GOLÜ GÖRDÜ

Belediye Kütahyaspor maça adeta 1-0 mağlup başladı. Maçın başlamasından saniyeler sonra Belediye Burak Temir ile golü bulan Osmaniyespor, 1-0 öne geçti. Golden sonrada Belediye Kütahyaspor’a oranla daha etkili olan taraf Osmaniyespor olurken, Belediye Kütahyaspor  ilk yarıda çok kötü bir görüntü çizdi. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

OSMANİYE ATTI,

ŞİMŞEK MAĞLUP OLDU

Ligde 4 maçtır gol atamayan, 5 maçtır ise kazanamayan Osmaniyespor yeni teknik direktörü ile Kütahyaspor karşısında adeta farkı kaçırdı. Kaleci Hasan Sürmeli’nin kritik kurtarışları farkı engellerken, Osmaniyespor’un ikinci golü uzatma dakikalarında geldi. Belediye Kütahyaspor ise girdiği nadir pozisyonlardan ise sonuç alamadı.

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SONUÇ

Belediye Kütahyaspor’da son haftalarda devam eden kötü futbol Fatsa ve Hopa maçlarında zirve yapmış ve tehlike çanları artarak çalmaya devam etmişti. Belediye Kütahyaspor deplasmanda oynadığı Osmaniyespor maçında da çok kötü bir görüntü çizerken gelinen nokta herkesi üzdü. Teknik direktör Ahmet Yavuz’un iyi mücadele iyi futbol söylemi de ikinci yarıdan buyana sonuçsuz kaldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *