GİYSİBANK’IN RAFLARI DOLDU

912

Giysi gereksinimi olan üniversite öğrencilerinin randevu.dpu.edu.tr adresinden randevu alarak sadece kendilerinin olacağı bir zaman diliminde giysi ihtiyaçlarını karşılayabileceği Giysibank’ın rafları bağışlarla doldu

DPÜ Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç ve danışmanı olduğu Risk Topluluğu öncülüğünde düzenlenen ve kıyafet gereksinimi olan öğrencilerin yararlanabileceği Askıda Giysi kampanyasına yapılan bağışların sonunda 300’ün üstünde giysi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza teslim edildi.

DPÜ’de düzenlenen Askıda Giysi kampanyasının tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, kampanyanın yürütücülüğünü üstlenen Risk Topluluğu öğrencileri ve topluluk danışmanı Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç katıldı.

Giysilerin toplanıp sergilendiği alanı ziyaret eden Rektör Kazım Uysal, Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç’tan projenin ayrıntıları hakkında bilgi alıp bağışlanan giysileri inceledikten sonra öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

‘EN BÜYÜK MUTLULUK BAŞKASINI MUTLU ETMEK’

Gerçekleştirilen kampanyanın çok önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Uysal, “DPÜ’de böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde büyük memnuniyet duyuyorum. Bir insan için en büyük mutluluğun başkasını mutlu etmek olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz daha geçen ay İdlib’e yardım gönderdik ve bu ilk değildi. Bugün İdlib’de DPÜ’nün bağışlarıyla yapılan 10 adet briket ev var. Elimiz İdlib’e kadar uzanıyorken, yerleşkemizin içini ihmal etmiyoruz” dedi ve şöyle devam etti:

2019’da faaliyete geçen ve bugüne kadar başarıyla sürdürülen  Giysibank projesiyle giysi ihtiyacı olan öğrencilere, veren elin alan eli görmediği bir sistemle yardım ettiklerini ifade eden Rektör Uysal, . “Bugün Nilüfer Hocamız ve Risk Topluluğumuz bu projemize Askıda Giysi projesiyle destek veriyorlar ve bağışlanan giysileri Giysibank’a bağışlıyorlar. Karın, kışın oldukça fazla hissedildiği bir dönemde öğrencilerimizin böyle bir kampanyayı yürütmesi ayrıca önemli ve kıymetli. Nilüfer Hocamı ve tüm öğrencilerimizi kutluyorum; Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Projeye katkı sunan idareci, akademisyen ve öğrencilerimizi kutlayan Doç. Dr. Dalkılıç şöyle dedi: “Bu proje Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’nın fikriydi. Bizler bu fikri geliştirerek bugün sonuçlandırıyoruz. Giysi gereksinimi olan öğrencilerimiz randevu.dpu.edu.tr adresinden randevu alarak sadece kendilerinin olacağı bir zaman diliminde mağazaya gidip bu ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürebilirler. Bu projeyle elde edilen yeni giysiler de çok kısa sürede Giysibank’ın raflarında olacak”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *