ŞİMŞEK’TE HEDEF KAZANMAK

655

Belediye Kütahyaspor bugün Kelkit stadında 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İki takım içinde büyük bir öneme sahip olan karşılaşmadan Belediye Kütahyaspor galibiyetle dönmek istiyor

3. lig 1. Grupta zirve mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor bugün saat 13.00’da 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kelkit ilçe stadında oynanacak olan karşılaşmayı Ömer Kocabey yönetecek. Yardımcılıklarını ise Caner Kurt, Mücahit Şentürk ve Yunus Emre Çakar yapacak.

GÜLDÜREN İLE İLK DEPLASMAN

Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz hafta yeni teknik direktörü İsmail güldüren ile ilk maçına çıkmış ve Dumlupınar stadında Karaman Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Belediye Kütahyaspor Güldüren ile ilk deplasman maçına da Kelkit Belediyespor karşısına çıkacak.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Belediye Kütahyaspor’da Karaman maçı ilk 11’ine göre zorunlu değişiklikler dışında bir sürpriz beklenmezken, cezalı olan İbrahim Konuksever’in yerine Veli Kızılkaya forma giyecek. Gol bölgesinde yine Muhammed Arslantaş beklenirken, Karaman maçında golünü kaydeden Onur Garip’in yine ikinci yarıda sahada olması bekleniyor.

HEDEF GALİBİYET

Belediye Kütahyaspor’un ilerleyen haftalar için büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle dönmek istiyor. Zirve mücadelesini sürdürmek ve alt sıralarında ki takımlarla puan farkını açmak isteyen Belediye Kütahyaspor son ana kadar şampiyonluğu da kovalamanın hesaplarını yapıyor. 1954 Kelkit maçının da bu noktada en zor maçlardan biri olduğu ifade ediliyor.  İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *