YONCALI’YA YENİ YATIRIM

855

Yoncalı’da hizmete başlayacak 52 oda kapasiteli 45 kişiye istihdam sağlayacak termal otelin inşaat ruhsatına imza atan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yoncalı’nın sadece Kütahya için değil Türkiye ve Dünya için bir değer olduğunu termal turizm alanında yatırımcılara yapılan çağrıların yerini bulmaya başladığını ifade etti

Yoncalı’da 52 oda kapasiteli inşa edilecek olan Efe Termal Otel SPA’nın inşaat ruhsatını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şirket sahibi Emre Köymen’e verdi.

Termal turizm alanında her geçen gün yatak kapasitesini artıran Yoncalı, yeni bir otele daha kavuşuyor. Efe İnşaat iştiraki olarak Yoncalı’da inşaatına başlayacak olan Efe Termal Otel SPA’nın inşaat ruhsatını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık verdi.

45 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Şirket sahibi Emre Köymen, yapacakları termal otelin 52 oda kapasiteli olacağını ve 45 kişinin istihdam edileceğini ifade etti. Başkan Işık’a yatırımcılara verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Köymen, “Yoncalı Kütahya’nın termal turizm alanda yeni gelişen ve gelişmeye açık bir alanı. Bu alanda bizde Efe İnşaat olarak hem Kütahya’ya hem de Yoncalı’ya bir değer katmak için termal otel projemizi hayata geçirdik. Başkanımızın da Yoncalı için yatırımcılara yaptığı çağrı bizleri cesaretlendirdi. Kendilerine verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Kütahya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘ÇAĞRILAR YERİNİ BULMAYA BAŞLADI’

Yoncalı’nın sadece Kütahya için değil Türkiye ve Dünya için bir değer olduğunu ifade eden Başkan Işık, termal turizm alanında yatırımcılara yapılan çağrıların yerini bulmaya başladığını ifade etti. Başkan Işık, Efe İnşaatın bu girişimlerinden dolayı Emre Köymen’e teşekkür ederek, inşaat ruhsatı verilen ve en kısa sürede tamamlanması planlanan otelin Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *