1. AMATÖR KÜMEDE İKİ MAÇ YARIM KALDI

762

Kütahya 1. Amatör Küme heyecanı  geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlar sile devam etti. A ve B gruplarında birer maç tamamlamadı. Son kararı disiplin kurulu verecek

Kütahya 1. Amatör Küme A ve B gruplarında geçtiğimiz hafta sonu toplam 6 maç oynanırken, C grubu fikstür gereği oynatılmadı. A Grubunda lider Altıntaş Belediyespor ile Evliya Çelebi Hastasnesi karşı karşıya geldi. Zorlu maçta kazanan taraf Altıntaş Belediye oldu. Rakibini 4-1 gibi farklı skorla mağlup eden Altıntaş liderliğini sürdürdü ve son iki haftaya avantajlı girdi. Lider Altıntaş’ın takipçisi 1922 Dumlupınarspor ise Sinerköy ile karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta kazanan 4-3’lük skorla 1922 Dumlupınar oldu. Özbekspor ise Çinispor’u 2-1 mağlup edeek hanesine 3 puanı yazdırdı. Cezaevispor ile Parmakören arasındaki maçta ise Parmakören karşılaşmanın 1. Dakikasında protesto amacıyla ligden çekilmişti. Tertip komitesi maçla ilgili olarak “Cumartesi günü saat  15: 00 de 30 Ağustos  Sahasındaki  Kütahya Çezaevispor – Parmakören Gençlikspor   müsabakasının  1. Dakikasında  Parmakören Gençlikspor Takımı sahadan çekilmesi sonucu  müsabaka  hakem  tarafından tatil edildiğinden  müsabaka ile ilgili karar için  TFF Amatör Futbol Disiplin Kuruluna   gönderilmesine” diye karar alındı.

LİDERİN MAÇI TATİL EDİLDİ

1. Amatör Küme B Grubunda ise Ağaçköyspor, Perlispor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarırken, Çamlıcaspor – Demirspor maçı büyük bir heyecan sahne oldu. Maçı 4-3’lük skorla Demirspor kazanmayı başardı. Aslanapaspor- Anadolu Bahçelievlerspor karşılaşmasını Aslanapaspor 3-0 kazanarak yoluna devam etti. 30 Ağustos-Vefa karşılaşması ise 90+4’üncü dakikada tatil edildi. Konuyla ilgili olarak ise alınan kararda “13.03.2021 Pazar  günü saat  13:30: 00 da  M. Asım Alkış   Sahasındaki   30 Ağustosspor – 1977 Vefaspor müsabakasının  90 + 4 Dakikasında  çıkan  saha olayları  neticesinde   müsabaka  hakemi tarafından tatil edildiğinden müsabaka ile ilgili karar için  TFF Amatör   Futbol Disiplin Kuruluna  gönderilmesine” karar alındı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *