TARAFTARA ÇAĞRI

633

Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak, Çatalca maçının büyük önem taşıdığını ve iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek 12’inci adama takımı yalnız bırakmamaları için çağrıda bulundu

3. lig 1. Grupta son iki maçını kazanarak yeninden umutlarını yeşertmeye başlayan Belediye Kütahyaspor’da hedef Çatalca karşılaşmasını kazanarak kayıpsız bir şekilde devam etmek. Hafta sonu Dumlupınar stadında oynanacak olan zorlu Çatalca maçı ile ilgili olarak Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak, taraftarlara kendilerini yalnız bırakmamaları yönünde çağrıda bulunarak maça davet etti.

TARAFTARIMIZIN

DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Başkanı Erdoğan Çolak Taraftara yaptığı çağrıda “Çatalçaspor maçına iyi hazırlandık. 12’inci  adamın takımı yalnız bırakmaması gerekiyor. Onların destekleri bizim için çok önemli. Takım olarak Çatalca maçına kilitlendik. Amacımız Çatalcaspor’u kendi sahamızda yenerek, diğer takımların yenilmelerini beklemek. Bizim için her rakip aynı, kendimize güvenerek çıkacağız. Maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Ayrıca tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onların bize desteği çok önemli. Taraftarımız arkamızda olduğu müddetçe Belediye Kütahyaspor daha iyi oynayıp, zirveye tırmanışı devam edecek. Matematiksel olarak Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Bizde bu şansı sonuna kadar kullanacağız” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *