‘OKUYUCUSUNU ESKİ KÜTAHYA’YA MİSAFİR EDİYOR’

667

“Kütahya 1413: Hekim Sinan’ın Tedavisi” kitabının TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Vali Ali Çelik’e takdim edilirken Ensar Nazlı ve Reha Nazlı’yı yalnız bırakmayan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Ensar Nazlı arkeolojinin, kıymetli dostum Reha da teknolojinin imkânlarını kullanarak bizi Eski Kütahya’da misafir ediyorlar.”dedi

Ensar Nazlı tarafından yazılan Reha Nazlı tarafından tasarlanan “Kütahya 1413” kitabı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve Vali Ali Çelik’e takdim edildi.

Vali Ali Çelik,10 ciltten oluşacak tarihi çocuk kitabı “Kütahya 1413” serisinin yazarı Ensar Nazlı ile tasarımcısı Reha Nazlı’yı makamında kabul etti.

Milletvekili İshak Gazel’in de yer aldığı ziyarette, “Kütahya 1413” serisinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çelik, Ensar Nazlı ile Reha Nazlı’yı tebrik etti.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A

TAKDİM EDİLDİ

Kütahya 1413 kitabının TBMM Başkanı  Mustafa Şentop’a takdimine de katılan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Kütahya 1413; Hekim Sinan’ın Tedavisi” 10 cilt tasarlanan bir serinin ilk kitabı. Ensar Nazlı arkeolojinin, kıymetli dostum Reha da teknolojinin imkanlarını kullanarak bizi Eski Kütahya’da misafir ediyorlar. Kitabın TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a ve Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik’e takdimine eşlik ettim .  Reha ve Ensar’ı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *