‘EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN DESTEKÇİSİYİZ’

560

“Gıda, Tarım ve Üreten İnsan” temalı resim, afiş/slogan ve fotoğraf yarışmasına katılım sağlayan ve ödül alan öğrenciler KÜTBO’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı. KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, KÜTBO olarak eğitim ve öğretimin her dalında destekçisi olduğunu belirtti

Kütahya Aslanapa Kaymakamlığı ve Aslanapa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gıda, Tarım ve Üreten İnsan” temalı resim, afiş/slogan ve fotoğraf yarışmasına katılım sağlayan ve ödül alan öğrencilere Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde yapılan törenle hediyeleri verildi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Aslanapa ilçe genelinde “Gıda, Tarım ve Üreten İnsan” temalı ilkokullar arası resim yarışması, ortaokullar arası afiş ve slogan yarışması ve liseler arası fotoğraf yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler KÜTBO tarafından misafir edilerek öğrencilere Borsa tarafından hediye ve öğle yemeği ikramında bulunuldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş tarafından ödülleri takdim edildi.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, öğrencilere Borsa hakkında bilgiler vererek katılmış oldukları yarışma temasıyla ilgilisini ve Ticaret Borsalarının tarım üzerine önemli yere sahip olduğunu söyledi. KÜTBO olarak eğitim ve öğretimin her dalında destekçisi olduğunu belirten Başkan Gültekin, öğrencilerin yapılan etkinlikte yaşamış oldukları mutluluğu paylaştıklarını ifade etti.

Ticaret Borsasında yapılan etkinliğe katılan öğrenci ve okul öğretmenleri tarafından memnuniyet duyduğu belirtilerek KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e teşekkür ettiler. Program, öğrencilere hediye verilmesinin ardından sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *