İKİ TAKIM ŞAMPİYON

621

Kütahya 1. Amatör Kümede son haftaya girilirken, merkezde iki takım şampiyonluğa ulaşarak play-off’lara kalmayı başardı. B grubunda ise Vefa yada Aslanapa takımlarından biri zorlu grupta yerini alacak

Kütahya 1. Amatör Kümede geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonrasında düğüm büyük oranda çözüldü. 1. Küme A grubunda Altıntaş Belediyespor, 1922 Dumlupınarspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğu garantiledi. Grupta oynanan diğer maçlarda ise Dumlupınar Zaferspor, Özbekspor’u 3-2 mağlup etmeyi başarırken, Cezaevisor ise Çinispor’u 4-1 mağlup etti. Evliya Çelebi Hastanesi-Parmakören karşılaşması ise Parmakören’in maça çıkmayacağını bildirmesi üzrine hükmen sonuçlanmış oldu.

FARKLI GALİBİYETLER

1. Küme B grubunda ise farklı galibiyetlere imza atıldı. Anadolu Bahçelievler-Çamlıcaspor’u 5-2  mağlup etmeyi başarırken, 1977 Vefaspor-Ağaçköyspor maçı Vefa’nın 3-2 galibiyeti ile son buldu. Aslanapaspor-Perlispor maçı 5-0 Aslanapa’nın üstünlüğü ile tamamlanırken, Demirspor, 30 Ağustos’spor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Grupta 1977 Vefa ile 30 Ağustos arasında oynanan maçın son anlarında tartışmalar çıkmış ve tatil edilmişti. Çıkacak karara göre Grupta şampiyon olarak Play-offlara çıkan takımda kesinleşmiş olacak.

TERMİKSPOR ŞAMPİYON

1. Küme C grubunda ise Termikpor, Alibeyköyspor’u 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı ve şampiyonluğa ulaştı. İnköy Enginspor, alayunspor’u 4-2 yenerken, Zığraspor ile Pınarspor 3-3 berabee kaldılar. Genç SHÇEKspor-Çakırsaz maçını ise SHÇEKspor 2-1 mağlup etmeyi başardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *