MHP AİLESİ HEP YANIMIZDA

661

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın esnafın her zaman yanında olduğunu belirten Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, “MHP ailesi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.” İfadelerini kullandı

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Oda başkanlarıyla istişarede bulunulan ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Birlik Başkanı İbrahim Yiğit konuşmasında, “Her zaman esnafın sesi olan, Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, ne zaman kendisine ulaşsak, bizim sesimiz oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Esnafın her zaman yanında olan ve her sorunumuza çözüm üreten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a da ayrıca teşekkür ediyorum. MHP ailesi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Esnaf teşkilatını unutmadığınız ve yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeni dönemde tekrar ve yeni seçilen başkanlara ve yöneticilere hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Işık, “Önümüzdeki süreçte hep birlikte, daha güzel günlerde hizmet ederiz” dedi.

‘TÜM ODALARI ZİYARET ETTİK’

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise; “MHP olarak Ocak ayında başlatılan kongre aşamasında seçilen, yeni seçilen ve çeşitli sebeplerle aranızdan ayrılan tüm başkanlara saygı, sevgi ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak 4 günde 10 ilçemizde tüm esnaf odalarını ziyaret ettik. Hem hayırlı olsun dedik hem de yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Hepimiz esnafların içinden yetiştik. Türkiye’nin ve toplumun geleceği küçük esnafta olduğunu bilen ve bununda devamının gelmesini inanıyoruz” dedi.

Esnaf Odaları Birlik ziyaretinde, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *