‘ENGELLİ RAPORLARINDA MAĞDURİYET YAŞANIYOR’

572

Kütahya’da görev yapan tek kişi çocuk psikiyatri doktorunun olduğunu belirten CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, çocuklar için engelli raporlarının alınmasında sorun yaşandığını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ileterek Kütahya’ya ilave doktor ataması yapılıp yapılmayacağını sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya’da çocuk psikiyatri doktorunun tek kişi kalmasından dolayı çocuklar için engelli raporlarının alınmasında sorun yaşandığını belirtti.

Bir hafta önce Çocuk Psikiyatrisi branşında ilave doktor ataması yapılması için Sağlık Bakanlığına talepte bulunduklarını hatırlatan Ali Fazıl Kasap, diğer branşlarda yaşanan eksiklikleri de Bakanlığa ayrıca bildirdiklerini ifade etti.

Ali Fazıl Kasap’ın imzasının bulunduğu yazılı soru önergesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplaması talebiyle şu soruldu: “Çocuk Psikiyatrisi branşında yaşanan mağduriyeti çözüme kavuşturmak için bahse konu branşta ilave doktor ataması yapılması konusunda bir adım atmayı düşünüyor musunuz?”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *