POMPA HIRSIZLARI YAKALANDI

621

Yeşilköy Köyü’nde Pazarlar Belediyesi’ne ait sulama pompası parçalarının çalındığı ihbarı üzerine JASAT ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.D. (20), T.D. (33), H.R.K. (24), E.K. (33) ve O.K. (36) isimli şahısların çalıntı malzemeleri hurdacıya sattığını tespit etti. Gözaltına alınan zanlılardan üçü tutuklandı

Pazarlar Belediyesi’ne ait sulama pompası ve pompaya ait parçaları çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı.

HURDACIYA SATTILAR

Simav ilçesine bağlı Yeşilköy köyünde Pazarlar Belediyesi’ne ait sulama pompası ve buna ait parçaların çalındığı ihbarı üzerine Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruldu. Olay yerini, güvenlik kameraları ile Plaka Tespit Sistemleri’ni (PTS) inceleyen ekip, olay günü ve saati ile bağlantılı olabileceği öngörülen kapalı kasa beyaz renkli bir araç tespit etti. Araç üzerinde yapılan araştırmalar sonucu olayın faillerinin S.D. (20), T.D. (33), H.R.K. (24), E.K. (33) ve O.K. (36) isimli şahıslar olduğu ve Kütahya merkezde bir hurdacıya sattıkları tespit edildi.

3 ŞAHIS TUTUKLU

Hurdacıda yapılan arama sonucu suça konu malzemeler ele geçirilerek Pazarlar Belediyesi’ne teslim edildi. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlılardan E.K., S.D. ve T.D. mahkemece tutuklanarak Uşak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, O.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *