YARDIM KAPISI AÇILDI

485

İhtiyaç sahibi Kütahyalılara hizmet edecek “İyilik Kapısı Merkezi” dualarla açıldı. Açılışa katılan AK Parti İl Başkanı Ceyhun, Hayrat Yardım Vakfı Kütahya tarafından Kütahya’da kurulan İyilik Kapısı Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi

Hayrat Yardım Vakfı tarafından Kütahya’da İyilik Kapısı Merkezinin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Açılışa Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve İl Başkanı Sebahattin Ceyhun katıldı.

Millet olarak birlik ve beraberliğimize güç veren, en güzel özelliklerimizden binin yardımseverlik duygusu olduğuna vurgu yapan Ceyda Çetin Erenler, “Dünyada yüce gönüllülüğüyle tanınan bir milletiz. Hep birlikte bu ve bunun gibi müstesna mekanlarda iyiliklerimizi, gönüllerdeki umudu ve sevgiyi çoğaltmaya devam edeceğiz, inşallah. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap vermek amacıyla hizmete açılan İyilik Kapısı’nın şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Hayrat Yardım Vakfı Kütahya tarafından Kütahya’da kurulan İyilik Kapısı Merkezinin ihtiyaç sahibi hemşerilere hizmet vermek amacıyla açıldığını belirten Ceyhun,”İyilik Kapısı’nın şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Kurulmasında  Emeği geçen arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *