ŞAMPİYONLARI LİGİ BAŞLIYOR

622

1. Amatör Küme play-off grup kuraları çekildi. Merkezde 3, Simav-Emet ve Tavşanlı’da 2 ve Domaniç ekipleri 2 grupta Süper Amatöre çıkmak için mücadele verecekler  

Çekilen kura çekimi sonrasında 8 takım iki ayrı gruba ayrıldı. A grubunda Termik, Sarıot Gençlik, Çardaklı ve Söğüt Gençlik ve B grubunda Göbel Gençlik, Dağardı Gençlik, Altıntaş Belediye Gençlik ve 1977 Vefaspor Süper amatör ligine çıkmak için ilk iki mücadelesi verecek. Çift devreli lig usulüne göre 9-10 Nisan tarihlerinde deplasmanlı olarak başlayacak maçlar sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 4 takım Süper amatör ligine ligine çıkacak.

B GRUBU ÖLÜM GRUBU

1.Küme Play-Off B grubu çekilen kura sonrası ölüm grubu olarak nitelendirildi. 4 takımda başarılı futbollarının yanı sıra ateşli taraftarları ile maçlara renk katacak. Bu grupta Göbel ve Dağardı takımları klasman maçlarında yenilgi yüzü görmezken, Altıntaş Belediye ve 1977 Vefa sabırlı ve kararlı duruşları ile şampiyonluğa ulaştılar.

A GRUBUNDA ENERJİ YÜKSEK

Play-Off A grubunda ise takımlar genç ve enerjik kadroları ile dikkat çekiyor. Otoriteler bu grupta her takımın Süper amatör ligine çıkma noktasında ortak görüş bildiriyor. Sarıot Gençlik takımının bir diğer artısı ise iyi organize olan taraftarları. Bu grupta Söğüt Gençlik yenilgi yüzü görmezken, diğer takımların 1-2 mağlubiyeti bulunuyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *