HEDEF SÜPER AMATÖR

589

Çift devreli lig usulüne göre göre deplasmanlı olarak oynanacak olan play-off maçları kuraları sonrası 8 takımın teknik adamları konuştu. Hedeflerinin Süper Amatör Küme olduğunu ifade edilirken, tüm takımlara başarılar dilediler

Merkez ve ilçelerde 1. Amatör Kümede mücadele eden ve gruplarını ilk sırada tamamlayarak şampiyon olan takımlar play-off grubunda karşı karşıya gelecek. 8 takımın yer aldığı ve 2 grup olarak oynanacak olan maçlar öncesinde kuraları değerlendiren teknik adamlar hedeflerini Süper Amatör Küme olduğunu belirttiler.  Maçlar 9-10 Nisan tarihlerinde başlayacak.

TAKIMLARIMIZA

GÜVENİYORUZ

 Termikspor teknik direktörü Süleyman Pöge, zorlu mücadeleler sonrası gruplarında şampiyon olan kulüplere başarılar diliyorum. Her takım gibi bizim de amacımız bu mücadeleyi taçlandırmak” dedi. Çardaklıspor teknik direktörü Hüseyin Şentürk ise “Play-off’a çıkan bütün takımlar tabi ki güçlü. Bundan sonraki maçlar zor olacak ama sonuna kadar çalışıp, Süper Amatör ligine çıkmanın gayretinde olacağız. Bana göre güzel bir kura çektik. Diğer takımlara başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi. Dağardı Gençlik teknik direktörü Ramis Yıldız’da güzel bir kura çektiklerini ifade ederek “Gerçekten çok güzel kura çektik. İnşallah burada da başarılı oluruz ve özlediğimiz SAL ligine çıkarız. Biz bu lige hazırız ve futbolcularıma güveniyorum. Onların istekleri ve arzuları bizleri memnun ediyor. Yönetim Kurulumuz, bir dediğimizi iki etmedi ve her konuda desteklerini esirgemediler. Diğer gruptaki takımlara da başarılar dileriz” dedi. Göbel Gençlik teknik direktörü Ercan Kuru 8 takımında Süper amatör kümeyi hak ettiğini, her takımın eşit şartlara hakim olduğunu belirtti. Lig ile play-offların farklı olduğuna vurgu yapan Kuru “Hedefimiz B grubunda şampiyon olup, bir üst lige çıkmak. Taraftar, futbolcular, yönetim, teknik heyet sezon boyunca inandık buna çalıştık başaracağız. Tüm takımlara başarılar dileriz” şeklinde konuştu. Söğüt Gençlik teknik direktörü Hüseyin Devkür ise “Söğüt Gençlikspor’un hocası olarak, kuranın her takıma hayırlı olmasını diliyorum. Takımımla birlikte çok zor yollardan geçtik ve buralara kolay gelmedik. Süper amatöre çıkmak için mücadelemizi sonuna dek vereceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerine yer verirken, 1977 Vefaspor teknik direktörü Abdullah Yılmaz ise “Çekilebilecek olan kurada dengeli bir o kadar da zorlu grupta maçlar oynayacağız. Mücadelemizi sonuna kadar bırakmadan devam ettireceğiz ve 1977 Vefaspor’umuzu en iyi şekilde temsil ederek, maçların sonunda da süper amatöre çıkan biz olacağız” dedi. Altıntaş Bld. Gençlik teknik direktörü Mustafa Taşpınar’da play-off maçlarının zor olacağını belirterek “Kendi gruplarını lider olarak tamamlayan takımlara karşı oynayacağız. Ligin ilk haftasında çıktığımız maçtaki düşünce ve hedeflerimizden herhangi bir değişim olmadan yolun sonundaki Süper Amatör Ligi hedefimize ulaşacağımıza tüm yönetim, teknik heyet, futbolcular ve en önemlisi Tüm Altıntaş inanıyoruz. Zorlu geçecek mücadelelerde play-offa kalan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi. Sarıot Gençlik sporun tecrübeli hocası Cavit Kocaer ise “Öncelikle şampiyon olan tüm takımlarımızı kutluyorum. Bu zorlu sınavda Domaniç’i en iyi şekilde temsil edip Süper Amatör Lig için elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *