KSBÜ YENİ PERSONELİ İLE TANIŞTI

567

KSBÜ’de yeni göreve başlayan idari personellerle tanışan Rektör Kavuncu, “Burada hedefimiz üniversitesinin hedeflerine gitmesi için çalışmalar yapmaktır. İçeride ve dışarda siz kurumumuzu temsil ediyorsunuz. Bunun sorumluluğu ile hareket etmenizi bekliyoruz.” Dedi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Hekim Sinan Konferans Salonu’nda, üniversitede yeni göreve başlayan idari personellerle tanışma toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal ile daire başkanları, müdürler ve idari personeller yer aldı.

Toplantıda üniversite ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kutlu Önal, insan kaynağı ihtiyacının oluştuğunu ve bu ihtiyacın bitmeyeceğini belirterek, yeni görevlerinin herkese hayırlı olması temennilerinde bulundu.

‘HER İŞ İYİ YAPILMALI’

Yeni başlayan personellere hayırlı olsun temennileri ile sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Kavuncu “Burada herkesin unvanı farklı olabilir, temelde herkes bir ve beraber. Bizim için herkesin yaptığı işin bir kıymeti var. Kendi işinize saygı göstereceksiniz ki başkaları da sizi önemsemiş olsun. Daha nezaketli bir ilişki tarzı, herkesin kendisine daha dikkat ettiği bir ortamdayız. Burada hedefimiz üniversitesinin hedeflerine gitmesi için çalışmalar yapmaktır. Burada yapılan her iş çok iyi yapılmalıdır. Böyle bir yaklaşımımız var. Her türlü görüş ve eleştiriniz de bizim için kıymetlidir. Yapılması gereken bir şey varsa, aksayan şeyler görürseniz lütfen bizlere, amirlerinize bildirin.” dedi.

‘SORUMLULUĞU İLE HAREKET EDİN’

Kurum temsiliyetinin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Kavuncu, “İçeride ve dışarda siz kurumumuzu temsil ediyorsunuz. Bunun sorumluluğu ile hareket etmenizi bekliyoruz. Çünkü hepiniz bizim birer temsilcimizsiniz. İletişim konusunda kendimizi geliştirme çabası içinde olalım. İyi rol modelleri alın. Kişisel gelişiminiz önemli. Buradaki mutlu çalışma ortamına sizden de katkı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Şu anda iyi ve güvenlikli bir ortamda çalışıldığını söyleyen Kavuncu sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda çalıştığınız koşulların bizlere büyük fedakârlıklarla sağlandığını unutmayalım. Bu sorumluluk duygusu içinde hareket edersek, o zaman yaptığımız işin önemini daha iyi idrak edebileceğiz. Kurum kültürüne en iyi şekilde katkı vereceğinize şüphem yok. Ben tüm arkadaşlarımıza tekrar hoş geldiniz diyorum. Tekrar hepinize hayırlı olsun, inşallah hep birlikte güzel bir çalışma dönemi geçiririz.”

Personellerin kendilerini tanıtmasıyla toplantı sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *