PLAY-OFF AŞKINA 0-1

705

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda üst sıralarda kalmak isteyen Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın 62’inci dakikasında Furkan Demir’in attığı golle maçı 1-0 kazanan Belediye Kütahyaspor, play-off için kritik bir galibiyete imza attı

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Uzun bir aradan sonra Nevşehir Gazi stadına dönen Nevşehir Belediyespor  karşısında Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren suskun golcü Muhammed Arslantaş’ı yedek kulübesine çekerken, sakatlığını üzerinden atan ve eski performansını yavaş yavaş yakalamaya başlayan Onur Garip’e şansı verdi.

İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

Belediye Kütahyaspor, maça kontrollü başlarken rakibinin hata yapmasını beledi. Orta sahada rakibine basan ve etkili bir pozisyon vermeyen Belediye Kütahyaspor, zaman zaman rakip kalede gol arasa da sonuç alamadı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Belediye Kütahyaspor ilk yarıda aradığın golü bulamayınca maç 0-0 sona erdi.

FURKAN ATTI ŞİMŞEK KAZANDI

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıda da kontrollü oynasa da rakibine oranla daha istekli ve pozisyona giren taraf oldu. Maçın 62’inci dakikasında Kaleci Hasan Sürmeli’nin başlattığı pozisyonda İsmail Kayalı Nevşehir defansının arkasına adrese teslim bir top atarken Furkan Demir önce topu kontrol etti ardından kalecinin sağ köşesine sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte oyunu tutmaya çalışan Belediye Kütahyaspor oyuncu değişiklikleri yaptı. Onur Garip’in yerine Muhammed Arslantaş, Emrah Dağ’ın yerine Oğuzhan Kandemir, Furkan Demir’in yerine Ali Mert Işık ve 48’inci dakikada oyuna giren Ali Kaan Şahanbaz’ın yerine Veli Kızılkaya oyuna dahil oldu. Belediye Kütahyaspor son dakikalarda kalesini gole kapatmayı başardı ve maç 1-0 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *