“İSTEMEDİĞİNİZ HİÇBİR ŞEY OLMAYACAK”

694

Kütahya’daki romanlarla bir araya gelen Vali Ali Çelik, “Bugün birbirimizi anlamak, tanımak için bir fırsat. Bizi biz yapan farklılıklarımızla, bir arada, birlikte çok güzeliz.” Dedi. Osmangazi Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm projesi hakkında da konuşan Vali Ali Çelik, “İstemediğiniz hiçbir şey yapılmayacak” dedi

Vali Ali Çelik, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nde Romanlarla iftarda bir araya geldi.

8 Nisan Dünya Romanlar Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Vali Ali Çelik, “Başta Kütahyalı Roman hemşehrilerim olmak üzere, kültürleri, neşeleri ve samimiyetleriyle hayatımıza renk katan Roman kardeşlerimizin Dünya Romanlar Günü’nü kutluyor; sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Aynı günün akşamında Kütahyalılar Romanlar için iftar programı hazırlandı. Programa çok sayıda protokol üyesi katıldı.

‘BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ’

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Ali Çelik, “Bugün birbirimizi anlamak, tanımak için bir fırsat. Konuşarak en önemlisi de birbirimizi dinleyerek sorunlara çözüm bulacağız. Bizi biz yapan farklılıklarımızla, bir arada, birlikte çok güzeliz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Osmangazi Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi hakkında da konuşan Vali Çelik, “Sizin istemediğiniz hiçbir şey yapılmayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, hep beraber kamunun yararı neyse onun takipçisi olacağız” dedi.

DESTEK İSTEDİ

Roman vatandaşlardan da çalışmalara destek vermesini ve gayret göstermesini isteyen Vali Çelik, “Hep beraber çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kütahyalı Roman vatandaşlar olmak üzere tüm romanların 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü kutlayan AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Dünya Romanlar Günü’nde tebessümü, neşesi, sımsıcak sevgi dolu yürekleriyle “iyi ki varlar” dediğimiz kıymetli roman hemşehrilerimiz ile mübarek Ramazan ayının huzur ikliminde, iftar vakti oruçlarımızı hep birlikte açtık. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikteTürkiye’yiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.” Dedi.

İl Özel İdaresinde düzenlenen iftar programına; Kütahya Valisi Ali Çelik’in yanı sıra Milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile protokol üyeleri katıldı.

Romanlar, birlik ve beraberliğe katkıda bulunduğu için Vali Çelik’e teşekkür ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *