AMBALAJ ATIKLARI ÇÖP DEĞİLDİR!

603

Minik öğrencilerin bilinç düzeyini arttırmak amacıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde ambalaj atıklarının birer çöp olmadığı ve geri kazanımın önem vurgulandı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilköğretim okullarında  ”Sıfır Atık Eğitimi” verildi.

Sıfır Atık Projesi kapsamda okullarda çevre kirliliği oluşturan faktörler, çevre kirliliğini önlemek amacıyla yapılacak işlemler ve ambalaj atıklarının birer çöp olmadığı, ambalaj atıklarının neler olduğu, geri kazanımın önemi, kaynağında ayrı toplamanın önemini vurgulandı.

KÜTAHYA’NIN GÜZELLİKLERİ ANLATILDI

Minik öğrencilerin bilinç düzeyini arttırmak amacıyla İl Müdürlüğü Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürlüğü personellerince verilen eğitimlerde İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü Personelleri de Kütahya’nın tarihi ve kültürel varlıkları üzerine bilgiler verdi. Eğitimde  değerlerin gelecek nesillere taşınmasında vatandaşların üzerine düşen sorumluluklar hakkında da eğitim verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *