GÜVENLİK DEVLET OLMANIN EN ÖNEMLİ YÖNÜ

647

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle düzenlenen törende konuşan Vali Ali Çelik, “Devlet olmanın en önemli yönü güven içinde olmak. Can ve mal güvenliğini sağlayan kolluk birimlerimiz iyi ki varsınız” dedi.

Vali Ali Çelik, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’un anıta çelenk sunmasıyla sona erdi.

Törenin ardından İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile polisler, Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

‘İYİ Kİ VARSINIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ali Çelik, “Devlet olmanın en önemli yönü güven içinde olmak. Vatandaşlarımızın tüm yurt sathında güven içerisinde kalabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin can ve mal güvenliğini sağlayan kolluk birimlerimiz. 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle hepsini canıgönülden kutluyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür, sizlere de görevlerinizde üstün başarılar diliyorum. Bizim için gece gündüz çalışıyorsunuz, iyi ki varsınız. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *