ŞİMŞEK DEPLASMANDA DAHA BAŞARILI OLDU

592

Belediye Kütahyaspor ligde 30 haftası geride kalan 3. Lig 1. Grupta deplasmanda daha çok puan toplamayı başardı. Son 3 deplasman maçını kazanan Belediye Kütahyaspor, genel toplamda ise 6 maçtır yenilmiyor

3. lig 1. Grupta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ancak yaşadığı puan kayıpları sonrasında lider Batman Petrolspor’un gerisine düşen Belediye Kütahyaspor bu sezon deplasmanda 15 maça çıktı. Bu maçların 9’unu kazanmayı başaran Belediye Kütahyaspor, 2 maçtan beraberlikle ayrılırken, 4 maçta ise mağlup oldu. Belediye Kütahyaspor 15 maçta 29 puan toplayarak iç sahadan daha başarılı oldu. Belediye Kütahyaspor iç sahada ise 15 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 27 puan toplayan Belediye Kütahyaspor deplasman karnesinin 2 puan gerisinde yer aldı.

DIŞARIDA DAHA ÇOK GOL ATTI

Belediye Kütahyaspor deplasman maçlarında rakip kaleye daha fazla gol atmayı da başardı. Deplasmanda 32 gol kaydeden şimşekler, kalesinde ise 18 gol gördü. İç saha maçlarında ise 20 gol atarak 11 gol yedi. Belediye Kütahyaspor deplasmanda çıktığı son maçını ise kazanmayı başardı. 1954 Kelkit Belediyespor’u 3-2, Sancaktepeyi 5-1 ve son olarak Nevşehir’i 1-0 mağlup eden Belediye Kütahyaspor önemli galibiyetlere imza atmış oldu. Belediye Kütahyaspor’un sezonun ilk yarısında lider Batman Petrolspor’u farklı mağlup ettiği maç ise hala hafızalardan silinmedi. Belediye Kütahyaspor deplasmanda en son 24. Haftada Osmaniyespor’a kaybetmişti.

SON 4 MAÇ KALDI

Belediye Kütahyaspor’un ligde son 4 maçı kalırken, bunların ikisini deplasmanda ikisini ise iç sahada oynayacak. Hafta sonu sahasında Elazığspor’u konuk edecek olan Belediye Kütahyaspor, ardından Hendekspor deplasmanına gidecek. Oynayacağı iki rakibi de düşme potasından uzaklaşmak isteyen takımlar olarak görülüyor. Mavi-laciverliler daha sonra sahasında Lider Batman Petrolspor’u konuk edecek. Son hafta ise play-off mücadelesi veren Erbaspor ile karşı karşıya gelecek ve ligi tamamlayacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *