ADAY MEMURLAR YEMİN ETTİ

689

Aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 3 Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten devlet memurluğu görevine başladılar.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne atanan ve aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 3 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli devlet memurluğa atandı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir, Personel Şube Müdürü Erkan Gülmez, kurum personeli ve aday memurluğu sona eren 3 personel katıldı.

Aday memurluk süresince temel ve hazırlayıcı eğitimi tamamlayan personellerimiz asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 2670 sayılı maddesine göre Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten devlet memurluğu görevine başladılar.

Yemin töreninde konuşan Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir; asli memurluğa atanan Sinem Aşçı, Tuğrul Çiçek ve Osman Güç isimli personeli kutlayarak, başarılar diledi ve özverili çalışmaları ile Devletimize ve Milletimize faydalı işler sağlayacaklarına inandığını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *