VALİ ALİ ÇELİK GİRİŞİMCİLERE SESLENDİ: SİZE İHTİYACIMIZ VAR

787

Kütahya OSB yönetiminin düzenlediği iftarda konuşan Başkan tolga Eskioğlu Vali Ali Çelik ve tüm mülki amirlerin yaşadıkları her sorunda yanlarında olduklarını belirtti. Kütahya’nın girişimcilere seslenen Vali Ali Çelik, ise “Kütahya’nın kapasite artırmanıza, yeni yatırımlar yapmanıza çok ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından OSB Sosyal Tesislerinde iftar düzenlendi. İftar programına Vali Çelik, Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KÜTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, kurum müdürleri ve iş insanları katıldı.  

Okunan ezanın arından hep birlikte iftar yemeği yendi. Yemek duasını  yapan Müftü Hüseyin Demirtaş’ın ardından OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Kütahyalı sanayiciler olarak hem kendi içlerinde hem de  kamu kurum ve kuruluşları ile birliktelik kurmayı başarmış bir OSB olduklarını belirtti.  

‘İYİ Kİ VARSINIZ’

Problemlerinden bahsetmek yerine her problemlerinde yanlarında olan Vali Ali Çelik ve tüm mülki amirlere teşekkür eden Tolga Eskioğlu, “Sizler iyi ki varsınız hep işimizi kolaylaştırdınız sizler sayesinde yapmış olduğumuz girişimlerde başarıya ulaşmamız daha da kolaylaştı. Hepinize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi

Salgın sebebiyle 2 senedir yapılamayan toplu iftarları özlediklerini dile getiren AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, düzenledikleri iftar sebebiyle Tolga Eskioğlu ve tüm girişimcilere teşekkür etti.

‘TARİH KİTAPLARI BUGÜNLERİ YAZACAK’

Ülkemizin ekonomik paradigmalarının değiştirdiği bir dönemde olduğumuzun altını çizen İshak Gazel, “Zor günlerden geçiyoruz ekonomik olarak bir mücadele içindeyiz. Bölgemizde, coğrafyamızda çok ciddi değişiklikler var. 100 yılın önemli değişikliklerinin olduğu bir ana şahitlik ediyoruz. 1. Dünya savaşı nasıl bu coğrafyanın kaderini değiştirmişse bu çağ da tarih kitaplarında aynı şekilde yazacak. İçinde bulunduğumuz,  yaşadığımız için farkında olmasak da 100 yıllar sonra bizden sonra gelenlerin bilinçli bir şekilde fark edeceği bir süreci yaşıyoruz. Bu süreç içinde iki önemli gücümüz var. Birisi ekonomik olarak ülkemizi daha üst seviyelere çıkarmak için çabalayan çalışan müteşebbis heyetlerimiz ki ben bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemizin ekonomik olarak daha iyi bir yere gelmesi, dünyanın en önemli 10 ekonomisinden birisi olması yönünde burada yaptığımız çalışmaların hepsinin kayda değer bir çalışma olduğunu ifade etmem lazım” dedi. İkinci olarak ülkenin bir sistem değişikliğine gittiğini hatırlatan Gazel, “Kuzeyimizde, güneyimizde, doğumuzda, batımızda yeniden coğrafyanın şekillendiği bu süreç içerisinde bizim en önemli gücümüz güçlü bir liderlik. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde bu güçlü liderliğin oluşmuş olduğunu görüyoruz bu anlamda ülkemizin önü gerçekten çok açık sizlerin de bu anlamda bu katkısını da çok iyi değerlendirdiğimiz ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

‘ÜRETİMİN PARÇASI OLMALIYIZ’

Sanayi ve üretimin birbirini destekleyen temel paradigmalar olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Biz bu coğrafyada, bu toplumda, bu millette ancak sanayi,  tarımsal ya da hizmet üretiminin bir parçası olarak güçlü bir devlet olacağız. Üreten ve her yıl katma değer alarak ihracatını artıran sanayicilerimiz, iş insanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim özellikle sizleri işlerinizde güçlerinizde yaptığınız çalışmalarda muvaffak eder. Çünkü çok ihtiyacımız var. Kapasite artırmanıza yeni yatırımlar yapmanıza, belki sizlerin ihtiyacı olmayabilir ama bu milletin evlatlarının çok ihtiyacı var. Umarım bol kazançlı,  bol yatırımlı seneler birbirini takip eder hem Kütahyamız hem memleketimiz kazançlı çıkar.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *