ÖZEL SPORCULAR MADALYA’YA KULAÇ ATTI

546

Türkiye Şampiyonası için Kütahya yarışlarında kıyasıya rekabet eden özel sporcular, 50 -100-200 ve 400 metre Serbest, Sırtüstü, Kurbağalama ve Kelebek stillerinde kulaç attı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) 2022 yılı faaliyet programı çerçevesinde Yüzme Branşındaki Özel Sporcular Akkent Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda dereceye girmek için yarıştı.

15 SPORCU KATILDI

Down Sendromlu, Otizmli ve Zihinsel Yetersizliği olan öğrencilerden oluşan 15 yüzme sporcusu Kütahya İl Yarışmalarında Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için yarıştı. Kütahya’da düzenlenen yarışmaların hazırlıkları Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kütahya İl Tertip Kurulu tarafından yapıldı. Kütahya İl Tertip Kurulu Başkanı Mestan Koca Kurul Üyeleri Erdoğan Taşdan Melih Kirazlı Ali İhsan Yıldırım ve Hasan Bal İl Şampiyonası’nın başarı içinde gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Yüzme İl Temsilcisi Koray Akyol ve hakemlere teşekkür etti.

MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

50 m. 100 m. 200 m. ve 400 m. Serbest, Sırtüstü, Kurbağalama ve Kelebek stillerinde yarışan özel sporculardan dereceye girenler için madalya töreni düzenlendi. Kütahya İl Tertip Kurulu’ndan yapılan açıklamada madalyaya uzanan özel sporcular, tebrik edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *