CUMHURİYET’İN KAZANILDIĞI TOPRAKLARDAN TÜRKİYE’YE SESLENECEKLER

675

Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklardan TRT Radyo 1’de yayınlanan “Benim Şehrim Benim Hayatım” programına katılacak Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, bugün 10.30-11.00 saatleri arasında hayallerinin kapılarını dinleyicilere açacak.

MİKROFONUN SAHİBİ ÇOCUKLAR

Kütahya Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri TRT Radyo 1’de düzenlenen “Benim Şehrim Benim Hayatım”; programıyla Kuruluşun Kurtuluşun Şehri, Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklardan 23 Nisan 2022 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Türkiye’ye seslenecekler

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin programı 23 Nisan 2022 – 30 Nisan 2022 – 07 Mayıs 2022 Cumartesi günleri Saat: 10.30-11.00 arası TRT Radyo 1 de üç bölüm halinde yayınlanacak.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde, farklı hayatlar süren çocuklar arasında bir iletişim köprüsü ve gönül bağı kurmayı amaçlayan TRT Radyo 1 de Dilek Oral tarafından hazırlanan programda, mikrofonun sahibi çocuklar olacak.

Farklı şehirlerden, ortaokul çağındaki çocukların, küçük zannettiğimiz kocaman dünyasının kapılarının aralandığı, hayallerin ve amaçların harmanlandığı, heyecanlı ve sesini duyurabilmiş olmanın mutluluğunun hissedildiği, kendi şehirlerini ve kendi hayatlarını anlattığı “Benim Şehrim Benim Hayatım” programının bu haftaki konuğu Kütahya Cumhuriyet Ortaokulu.

Çocuk kuşağında yer alan, farklı şehirlerdeki çocukların, kendi şehirlerini, kendilerini tanıtırken diğer şehirlerdeki çocuklar arasında köprü vazifesi gören program, her ili 3 hafta süre ile anlatıyor. Her hafta Cumartesi günü saat 10.30-11.00 saatleri arasında TRT RADYO1 kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

KÜTAHYA’YI TANITACAKLAR

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan 2022 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bugün saat 10.30-11.00 saatleri arasında TRT RADYO1 kanalında Benim Şehrim başlığı altında, Kütahya’yı tanıtacak. Çocuklar Kütahya’nın tarihini, kültürel yapısını kendi bakış açılarıyla anlatacak. Yaşadıkları şehrin sosyal ortamı hakkında bilgi verecek. Benim Hayatım; başlığı altında ise, çocuklar kendi dünyalarını, yaşamlarını, hayata bakışlarını, hayallerini, umutlarını, beklentilerini samimi bir şekilde paylaşacaklar. Oyunlarını, paylaşımlarını günümüz dijital dünyasının dışında büyük bir özgüvenle kendi seslerinden dinleyiciye aktaracaklar.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *