ZAFER HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN COŞKUSU

479

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Zafer Havalimanı’nın minik misafirleri vardı. Kütahya Altıntaş Zafer İlkokulu’ndan 60 öğrenci, modern bir havalimanının nasıl işlediğini öğrendi. Çocuklar aynı zamanda uçuş ekibi de çocuklarla eğlenceli bir söyleşi de gerçekleştirdi

Kütahya Altıntaş Zafer İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Zafer Havalimanı’nı ziyaret etti.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı, çocuklara özel 23 Nisan etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Kütahya Altıntaş Zafer İlkokulu’ndan 60 öğrenci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama ve etkinlikler kapsamında Zafer Havalimanı’nı ziyaret etti.

MERAKLI SORULAR CEVAP BULDU

Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven’in de katıldığı etkinlikte Zafer Havalimanı’ndaki çeşitli birimleri ziyaret eden ve modern bir havalimanının nasıl işletildiğini öğrenen çocuklar, SunExpress Brüksel uçağının karşılanma ve uğurlanma aşamalarını da yakından görme olanağı buldu. Etkinlikte ayrıca sefer hazırlığındaki uçuş ekibi de çocuklarla eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirdi ve onların havacılıkla ilgili meraklı sorularını yanıtladı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *