‘CUMHUR İTTİFAKI OLARAK YENİDEN İKTİDARA GELECEĞİZ’

664

Basın mensupları ile bir araya geldikleri iftarda birlik beraberlik mesajı veren MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, “2023 seçimlerinde de Kütahya’nın 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak yeniden iktidara geleceğiz” dedi. Alıç, yerel basının sorunlarına çözüm umudu olacak yeni bir gelişmenin de müjdesini verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı ve Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bengisu Sosyal tesislerinde düzenlenen programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Programa MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı İlker Bükni, Kadın, Aile, Çocuk ve Engellilerden Sorumlu Komisyon (KAÇEP) Başkanı Hülya Öztürk, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İftar davetlerine katılan herkese teşekkürlerini sunan Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı İlker Bükni, yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Basın mensuplarına katılımları için teşekkür eden MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ise Cumhur İttifakı olarak Kütahya’da birlik beraberlik içinde seçimlere hazırlandıklarını vurguladı ve “2023 seçimlerinde de Kütahya’nın 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak yeniden iktidara geleceğiz” dedi.

BASIN MENSUPLARINA MÜJDE

Basın mensuplarına bir müjde de veren Selçuk Alıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile iletişime geçtiklerini ve Altun’un yakın zamanda Kütahya’daki basın mensupları ile Ankara’da temasa geçeceğini belirtti. Yerel basının yaşadığı sorunların farkında olduklarını vurgulayan Alıç, bu sayede bu sorunların çözümü için bir fırsat yakalanacağını da belirtti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *