AKINCILAR BAL LİGİNE YÜKSELDİ

493

Bölgesel Amatör lig Baraj maçında Süper Amatör Küme ikincisi Akıncılarspor, Yeşilayspor’u uzatma dakikalarında 4-3 mağlup ederek BAL ligine çıkmayı başardı

Dumlupınar stadında karşı karşıya gelen iki takım kıyasıya bir mücadele verdi. Karşılaşmanın 90 dakikası 2-2 sona erince karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında Akıncılarspor, Yeşilayspor’u 4-3 mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı başardı. Yeni sezonda Kütahya’yı Bal liginde Tavşanlı Linyitspor, Akıncılarspor ve Tepecikspor temsil edecek. 

KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ ÇÖZDÜK…

Kütahya’nın BAL ligine yükselen takımı olan Akıncılarspor’da kulüp başkanı Murat Gül, BAL ligine çıkmalarını değerlendirdi. Ligde zorlu maçlar sonrasında Kütahya’da SAL ligini ikinci sırada bitirdiklerini söyleyen Başkan Gül: “Önce Linyitspor’un yükselmesini bekledik ama olmayınca üzüldük. Ardından Tahkime yapılan itiraz sürecini bekledik ve yine olmadı. Yeşilay’ın ligi son iki sırada bitirmesi durumunda yine yükselme şansımız vardı ama o da olmayınca artık kendi işimizi kendimiz çözdük. Baraj maçını alınlarının akıyla kazanan tüm sporcularımı kutluyorum” dedi.

45 GÜNLÜK ARADA ZORLANDIK

Lig maçları ile baraj maçı arasının uzun olması nedeniyle çok zorlandıklarını söyleyen Başkan Gül:”Kadromuzda 3-4 oyuncumuz 45 günlük ara nedeniyle aramızda olamadı. Kimisi memleketinde kimisi işte ama buna rağmen takım olarak toparlandık” dedi. Başkan Gül son olarak Yeşilay maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve ayağındaki kırıklar nedeniyle platin takılması muhtemel görülen Sadık Özenli’ye geçmiş olsun dileklerini sözlerine ekledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *