HEM İŞVEREN HEM SİGORTALI KORUNACAK

547

İşveren ve sigortalı sayıları hakkında Kütahya’daki verilere ilişkin bilgi paylaşan SGK İl Müdürü İsmail Sayar, hem işverenin, hem de sigortalının korunmasına yönelik faaliyetlere devam edileceğini söyledi

Sosyal Güvenlik Kurumu Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ekonomik değerlendirmeler ve güncel konulara ilişkin fikir alış verişi yapılarak, iki kurumun çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

İşveren ve sigortalı sayılarına, Kütahya’daki verilere ilişkin bilgi paylaşan SGK İl Müdürü İsmail Sayar, ildeki işverenlerin kuruma yönelik sorumluluklarını yerine getirdiğini, bu hassasiyetin daha verimli çalışmaları için faydalı olduğunu, bundan memnuniyet duyduklarını belirtti. İşverenlere, kayıt dışının önlenmesine ve istihdama sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Hem işverenin, hem de sigortalının korunmasına yönelik faaliyetlere devam edileceğini söyleyerek, iki kurum arasındaki iş birliğinden dolayı KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

‘İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK’

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, sosyal güvenlik haftasını kutlayarak, İl Müdürlüğünün çalışmalarından ve ildeki paydaşlarla iş birliğinden dolayı teşekkür etti. Üyelerin talepleri, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin hususların, başta TOBB olmak üzere, ilgili makamlara iletildiğini belirtti. Üyelerin yararına olan çalışmalara ve paydaşlar ile iş birliğine önem verildiğini belirten Özotraç, iki kurum arasındaki etkili iş birliği ve iletişimin artarak sürdürüleceğini ifade etti.

Ziyaretten duyulan memnuniyetin dile getirilerek teşekkür edilmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *