TÜRKİYE’NİN EN UCUZ TARİFESİ KÜTAHYA’DA

388

Kütahya’da taksi fiyatlarının kısa vadede değişmeyeceğini ifade eden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan, “Şu anda Türkiye’de en düşük taksimetre tarifesi Kütahya’da.” Dedi. Aslan, Mart ya da Nisan ayından önce zam talep etmeyecekleri öngörüsünde bulundu.

Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odasının genel giderlerinin artması sebebiyle yolcu taşımacılığı tariflerinde zam talep etmesi üzerine Kütahya’da gözler taksi fiyatlarına çevrildi.

Büyükşehirlerde taksi tarifelerinde fiyat değişikliğinin büyük gündem olması ile birlikte Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan, Kütahya’da taksi fiyatlarının kısa vadede değişmeyeceğini açıkladı.

‘ZAM TALEBİMİZ YOK’

Taksi fiyatlarında bir zam talepleri olmadığını ifade eden İlyas Aslan, “Türkiye’de özellikle birçok büyük şehirde zam talebi var. Ama bizim bir zam talebimiz yok. Şu anda Türkiye’de en düşük taksimetre tarifesi Kütahya’da.” İfadelerini kullandı.

Mart ya da Nisan ayından önce zam talep etmeyecekleri öngörüsünde bulunan Aslan, “Şu anda bizi yakıt ve yedek parça, oto lastik gibi şeyler bağlıyor. O yüzden muhtemelen Mart ayı gibi zam talep ederiz.” Şeklinde konuştu.

TAKSİMETRE AÇILIŞ ÜCRETİ 18 TL

Kütahya’da taksimetre açılış ücretinin 18 TL olduğunu ifade eden İlyas Aslan, indi bindi olarak da tabir edilen yakın mesafe ücretinin ise 45 TL olduğunu açıkladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *