BÜYÜK ZAFER FIRÇALARLA ANLATILACAK

697

Büyük Zafer’in 100. Yılı kapsamında düzenlenen etkinliklerden yalnızca biri olan 30 Ağustos 2022: Büyük Zafer’in 100. Yılı Resim Yarışmasına” başvurular başladı. Başvuruları 17 Haziran’da sona erecek yarışmanın birincisine bin 500 TL ödül verilecek

Kütahya Valiliği himayesinde yürütülen Büyük Zafer’in 100. yılı kutlamaları kapsamında “30 Ağustos 2022: Büyük Zafer’in 100. Yılı Resim Yarışması” düzenleniyor.  Yarışmaya, Türkiye genelinde örgün öğrenim gören lise öğrencileri katılabilecek.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi ortaklığında düzenlenen yarışmaya başvurular başladı.

Yarışmaya, www.ahmetyakupoglugssl.meb.k12.tr adresinden başvuru yapılabilecek. Başvurular 17 Haziran’da sona erecek.

BİRİNCİYE BİN 500 TL ÖDÜL

Yarışmanın birincisine bin 500 TL, ikincisine bin TL, üçüncüsüne ise 750 TL ödül verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalar, 26 Ağustos’ta açılan sergide vatandaşların ve davetlilerin beğenisine sunulacak.

Yarışmada derece alan öğrenciler Büyük Zafer’in 100. yılı kutlamalarına da katılacak. Öğrenciler hem Kütahya’nın şehir merkezinde yer alan tarihi mekânlarını hem de Başkomutan Meydan Muharebesi’nin yaşandığı Dumlupınar ve Altıntaş ilçelerini ziyaret ederek tarihi ve kültürü yerinde öğrenme imkânı bulacaklar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *