‘TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM’

1083

NG Kütahya Seramik, Fatsa’da da 235’inci mağazasını açtı. Açılışta konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kütahya Seramik’in ülke sınırlarını aşan bir grafikle Türkiye için üretmeye ve katma değer yaratmaya devam ettiğine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz hafta Polatlı’da 243’üncü mağazasını açan Türk seramik sektörünün en fazla mağazasına sahip seramik markası NG Kütahya Seramik, Fatsa’da da 235’inci mağazasını açarak bu unvanını perçinledi.

Mağaza açılışında konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Önemli olan bir mağaza açmak değil, mağazalar ile üretim ile ülke ekonomimize katma değer sağlamak.” İfadelerini kullandı. Erkan Güral, Türkiye’nin en büyük ebatlı seramiklerini üreten NG Kütahya Seramik’in sadece yurt içinde değil ülke sınırlarını aşan bir grafikle Türkiye için üretmeye ve katma değer yaratmaya devam ettiğine vurgu yaptı.

235’İNCİ MAĞAZA FATSA’DA

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik Türkiye’deki 235’inci mağazasını Fatsa’da açtı. Açılışa; NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, çevre il ve ilçelerden belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, iş dünyasının temsilcileri katıldı.

‘HEDEFİMİZ YAPILMAYANI YAPMAK’

Türkiye’nin en büyük ebatlı seramiklerini üreten Kütahya Seramik’in Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral,  ülke ekonomisine katma değerin yüksek ürünlerle katkı sağlamanın önemine vurgu yaparak “Hem kazanç fazla oluyor hem de ülke ekonomisini katma değeri artıyor.” Dedi. Herkesin yaptığını yapmak yerine hep farklı işler üzerine çalıştıklarını ifade eden Erkan Güral, “Hep zorun peşinden koştuk inovasyonun, teknolojinin peşinden gittik. Ve çok şükür buralara geldik.”şekline konuştu.

‘SINIRARI AŞIYORUZ’

Türkiye’de şu ana kadar üretilmiş en büyük ebatlı seramikleri ürettiklerini belirten Erkan Güral, şu ifadeleri kullandı: “Zor bir iş büyük bir yatırım; saklaması, satması, üretmesi zor. Ancak biz bu güne kadar bu emeğimizin karşılığını aldık. Sadece yurtiçinde değil ülke dışında sınırları aşan bir grafikle ülkemiz için üretmeye ve katma değer yaratmaya devam ediyoruz.” Açılışa katılan herkese teşekkürlerini sunan Erkan Güral, “Ülke için üretmeye devam” dedi. ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *