Başkan Erdoğan Çolak’a: TFF YÖNETİMİ TEKLİF EDİLDİ

664

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleri öncesinde Kütahya spor kamuoyunun gündemine bomba bir iddia düştü. İddiaya göre Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak’a Başkan adaylarının TFF yönetim kurulu listesine girmesi için teklifte bulunduğu belirtildi

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleri 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 17 Haziran 2022 Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde düzenlenecek. Ankara’da düzenlenecek seçimlerde toplam 311 delege oy kullanacak. Seçimlerin büyük bir heyecana sahne olması beklenirken 2 listenin yarışması bekleniyor.

BAŞKAN ÇOLAK’A TEKLİF

Alınan bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için çalışmalar yapan başkan adaylarının Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak’a da yönetim kurulu listesinde yer alması için teklifte bulundukları belirtildi. Çolak’ın henüz cevap vermediği öğrenilirken konuyla ilgili detayların ilerleyen günlerde netleşeceği ifade edildi.

ÇOLAK’TAN TFF AÇIKLAMASI

GAZETE KIRKÜÇ’ün ulaştığı önemli bilgilerden kısa bir süre sonra ise Belediye Kütahyaspor resmi hesaplarından TFF seçimleri ile ilgili bir açıklama geldi. Başkan Çolak açıklamasında “TFF seçimlerinin gündemde olduğu bugünlerde, BAL, 1.,2. ve 3. Liglerde yaşanan sorunların da süper lig gibi ele alınacağı bir anlayışa hakim olacak bir yönetim bekliyoruz. Bu liglerde tecrübe kazanmış arkadaşlarımızın da değerlendireceği listeleri önemsiyoruz.  Yapılacak TFF seçimlerimin spor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Bu açıklama iddiaları doğrularken, önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *