ÇİNİKENT ÖZEL EĞİTİM ORTAOKULU MADALYAYA DOYMADI

725

Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi branşlarında yapılan müsabakalarda, 17 öğrenci ile Kütahya’yı temsil eden Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu öğrencileri, şehre 7 madalya ile döndü

Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu, Mersin’de 2022 Yılı Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi branşlarında yapılan müsabakalarda, 17 öğrenci ile Kütahya’yı temsil etti.

22 kişilik bir kafile ile Mersin’e çıkarma yapan öğrencilere, Çinikent Özel Eğitim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Erdoğan Taşdan, Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Yüzüak, Özel Eğitim Öğretmeni Melih Kirazlı, Özel Eğitim Öğretmeni Hüsnü Öğüt ve Abdülhamit Han Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Şeyma Okutan eşlik etti.

Öğrenciler yaşları itibari ile Yıldızlar kategorisinde yarıştı. Atletizm Yıldızlar 100 metre koşu yarışmalarında; Hesna Nur Arslan Yıldız Kızlar Türkiye 1’incisi, Süleyman Kocagöbek Yıldız Erkekler Türkiye 3’üncüsü oldu.

Atletizm Yıldızlar Uzun Atlama yarışmalarında Hesna Nur Arslan Yıldız Kızlar Türkiye 1’incisi, Sude Başpınar Yıldız Kızlar Türkiye 4’üncüsü oldu.

Masa Tenisi Yıldızlar branşında; Hesna Nur Arslan Yıldız Kızlar Türkiye 3’üncüsü,  Muhammed Enes Er Yıldız Erkekler Türkiye 3’üncüsü,  Hasan Hüseyin Kepez Yıldız Erkekler Türkiye 4’üncüsü oldu.

KÜTAHYA’NIN GURURU OLDULAR

Madalyaya doymayan öğrenciler yapılan her yarışmada kürsüde yer alarak Kütahya’nın gururu oldu. Müsabakalardan sonra kalan zamanlarda bir akşam Mersin Limanında küçük bir tekne turu, bir başka akşam Zeynep Casalini konserine katılan sporcular gezerek, görerek, eğlenerek, öğrenerek ve başarılarına başarılar ekleyerek Kütahya’ya geri döndü. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *