‘SİZE İNANCIMIZ TAM’

648

20 – 27 Haziran tarihlerinde Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda mindere çıkacak sporculara moral ziyaretinde bulunan Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, “Bugüne kadar olduğu gibi bu şampiyonada da ilimizi başarı ile temsil edeceğinize inancımız tamdır. Dönüşte sizi madalyalarınızla ziyarete bekliyorum” dedi

DAMCI’DAN MORAL ZİYARETİ

20 – 27 Haziran 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde yapılacak olan Antrenörleri Fatma Çakır nezaretinde Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na hazırlanan sporcuların sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, Kütahya Belediyesi Spor Müdürü İsmail Şen ile birlikte Kick Bokscuların antrenmanını ziyaret etti.

Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Fatma Çakır yapılan çalışmalar hakkında Başkan Vekili Damcı’ya bilgiler verdi.

Sporculara vermiş olduğu disiplin, saygı ve emekten dolayı teşekkür eden Antrenör Çakır’a teşekkür eden Başkan Vekili Abdullah Damcı sporculara “Bugüne kadar olduğu gibi bu şampiyonada da ilimizi başarı ile temsil edeceğinize inancımız tamdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de yine başarılı sporcularımız gelecektir inşallah.” İfadelerini kullandı.

‘MADALYALARLA BEKLİYORUM’

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Belediye Spor olarak sporculara ellerinden gelen katkı ve desteği sağladıklarına dikkat çeken Damcı, “Şimdi ben sizi ziyaret ediyorum, dönüşte de sizin madalyalarınızla birlikte beni ziyaretinizi bekliyorum. Şanslısınız Kick Boks platformunda önemli yeri ve başarıları olan Antrenörünüz Fatma Çakır ile çalışıyorsunuz. Elbette ki bu şansınızı değerlendireceksiniz. Kocaeli’nde yapılacak Türkiye Şampiyonasında Kütahya’mızı temsil edecek sporcu, Antrenör ve Hakemlere başarılar dilerim” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

20 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Başkan Abdullah Damcı’nın antrenmanı ziyareti özellikle 20 – 27 Haziran 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesi sporculara moral oldu. Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Fatma Çakır ve sporcular, moral ziyaretleri için Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, Kütahya Belediyesi Spor Müdürü İsmail Şen’e teşekkür etti




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *