ORTA SAHA VE DEFANSA GOLCÜ TRANSFERLER

602

Belediye Kütahyaspor, geçen sezon Fatsa Belediye forması ile 6 kez ağları havalandıran Muhammed Burak Çelik ve Edirnespor formasıyla 9 kez ağları havalandıran Önder Akdağ’ı renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Belediye Kütahyaspor iki oyuncuyla transfer sözleşmesi imzaladı

Belediye Kütahyaspor, kariyerine Bugsaş’da başlayıp daha sonra 12 Bingölspor’da oynayıp tekrar Bugsaş’a dönen 1995 doğumlu Muhammed Burak Çelik ile sözleşme imzaladı.

Orta saha ön libero mevkinde oynayan Muhammed Burak Çelik son 3 sezondur Belediye Kütahyaspor’un grubunda mücadele veren Fatsa Belediye forması giyiyordu.

UZAKTAN ŞUTLARI İLE BİLİNİYOR

Bu sezon mavi lacivert  renkler için mücadele edecek Burak Çevik, hırslı, çok koşan yönü ve uzaktan attığı şutlar geçen sezon 6 kez ağları havalandırmasıyla dikkat çekiyor.

Defansını da güçlendirmeye kararlı Belediye Kütahyaspor, sol bek ve sol açık oynayan 1991 Doğumlu tecrübeli oyuncu Önder Akdağ’ı transfer etti. Futbola Akhisar’da başlayan Önder sırası ile Bergama Belediyespor, Denizli Belediyespor, Çankaya Fk, Adıyamanspor , Çatalcaspor ve son olarak Edirnespor’da görev aldı.

9 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

Zaman zaman gittiği kulüplerde sol bek oynayan Önder hem defansif hem de önde oynadığı zamanlarda golcü kimliği ile biliniyor. Çabukluğu ile bilinen Önder son iki sezondur kanat mevkisinde oynayarak 14 Gol attı. Geçen sezon Edirnespor formasıyla 9 kez ağları havalandırarak kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi.

Belediye Kütahyaspor’dan yapılan açıklamada her iki oyuncunun takıma hayırlı olsun temennisinde bulunulurken transferlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *