O DÜKKÂN SAHİBİ KONUŞTU

585

12 aydır kirasını alamadığını iddia eden bir dükkân sahibi, işyerinin camlarına kırmızı boyayla, “Bu haramiler dükkânıma çöktü” yazdı. Dükkân işletmecisi ise dükkan sahibinin 6 bin 500 TL olan kirasını dolar bazında artırarak 17 bin 500 TL yapmak istediğini açtığı mahkemenin kendisini haklı gördüğünü ve kirasını düzenli yatırdığını ifade etti

30 Ağustos Mahallesinde bir işletmeci, kirasını alamadığını iddia ederek işyerinin camlarına ‘Dükkanıma çöktüler, hırsız var’ yazan dükkan sahibinden şikayetçi oldu. Dükkan sahibinin 6 bin 500 TL olan kirasını dolar bazında artırarak 17 bin 500 TL yapmak istediği için kendisine açtığı davayı da kazandığını söyleyen işletmeci, kirayı ise düzenli olarak yatırdığını belirtti.

KIRMIZI BOYAYLA ‘HIRSIZ VAR’ YAZDI

30 Ağustos Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan bir dükkan sahibi, kirayı alamadığını iddia ettiği işyerinin camlarına eşiyle birlikte kırmızı boyayla ‘Dükkanıma çöktüler, hırsız var, milleti dolandırıyorlar’ gibi yazılar yazdı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

‘KİRAMI DÜZENLİ ÖDÜYORUM’

Dükkan işletmeci, konuya açıklık getirdi. Dükkan sahibinin 6 bin 500 TL olan kirasını dolar bazında artırarak 17 bin 500 TL yapmak istediğini söyleyen işletmeci, bu zamma karşı çıktığını ifade etti. Avukat aracılığıyla dükkan sahibinin kendisine açtığı davayı da kazandığını vurgulayan işletmeci, “Mahkemelik olduk. Mahkememi bizi haklı buldu. Kiramızı 7 bin 500 TL olarak her ay hesabına yatırıyorum. Bütün konu bu. Akşam işyerimizin önüne gelerek camlara bir takım yazılar yazmışlar. Polis merkezine giderek şikayetçi oldum” dedi. İşletmeci ve dükkan sahibi arasındaki ilginç olay yeniden yargıya intikal etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *