ÖNCELİĞİMİZ HASTANE VE ÇİNİGAZ OLACAK

678

Geçtiğimiz günlerde göreve gelen şehrin talep ve isteklerine dair hızlı bir çalışma içine giren AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay GAZETE KIRKÜÇ’e konuştu. Önsay ilk hedeflerinin hastane ve çinigaz sorununu çözmek olduğunu belirtti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, GAZETE KIRKÜÇ’ün sorularını cevaplandırarak önemli açıklamalarda bulundu. Her zaman vatandaşlarla, esnafla, Sivil toplum örgütleri ile iç içe olduğunu ve bundan sonrada olmaya devam edeceğini söyleyen Önsay, kendisi ve yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattı

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

1973 yılında dünyaya gelen Mustafa Önsay, lise eğitimini İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans ve ardından yüksek lisans eğitimi alan Önsay, Marmara İlahiyat Fakültesinde doktorasını tamamladı. Kütahya Lütuf Ev Aletleri Paz. Ltd . ve Özel Doruk Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’nin şirket müdürlüğüne halen devam eden Önsay, 2013 ve 2018 yıllarında AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldu. Sivil toplum örgütleriyle iç içe olan Önsay, 2019 yılında KİHMED başkanlığına geldi ve halende bu görevi sürdürüyor. Önsay ayrıca Önder Ege Bölgesi koordinatörlüğü ve  yönetim kurulu üyeliğine halen devam ederken, GRTC Küresel Araştırma Düşünce Merkezinin de genel başkanlığını yapıyor. Kadim Vakfı Mütevelli heyet başkanı ve Eğitime Destek Platformu Kütahya İl Sorumlusu olan Önsay önemli çalışmalara imza atmayı başardı. Seminerler veren, söyleşilere katılan Önsay, Çalıştay ve sempozyumlarda da bizzat yer aldı. Özellikle gençlere yönelik projeler gerçekleştiren ve önemli çalışmalara imza atan Önsay, KİHMED Kitap ve Kahve ile de adından söz ettirmeyi başardı. Genel Başkanlığını yaptığı GRTC ülke gündemine yönelik önemli raporlar yayınladı. Türk Tipi Başkanlık Sistemi, 16 Nisan’dan Sonra Türkiye’nin Yeniden İnşası, Rump ve Yeni Dünya Düzeni,  Değişen Roller ve İlişkiler Bağlamında Aile konularında yayınlar gerçekleştirildi.

İL HEDEFİMİZ HASTANE VE ÇİNİGAZ

Göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını ve durmadan çalışacaklarını ifade eden Mustafa Önsay, ilk hedeflerinin ise hastane ve Çinigaz sorunları olduğunu belirtti. Uzun bir zamandır tamamlanamayan şehir hastanesinin kısa sürede açılması adına çaba gösterdiklerini vurgulayan Önsay, bu yatırımın tamamlanması ile sağlık alanında Kütahya’nın önemli bir aşamaya geleceğini belirtti. Çinigaz ile ilgili soruna da değinen Önsay “Vatandaşlarımızın partimize ilettiği konular arasında ilk sıralarda bulunuyor. Kütahya için sıkıntılı hale gelen Hastane ve Çinigaz’ı en kısa sürede çözmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YÖNETİM KURULUMUZU EN KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ

Yeni yönetim kurulu ile ilgili sorumuza da cevap veren Önsay “Yeni yönetim kurulumuzu oluşturmak içinde çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Önümüzdeki günlerde tüm çalışmalarımız bitecek ve sizlerle paylaşacağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte de ilimize var gücümüzle hizmet etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *