TRAFİĞE MOTORİZE DENETİM

918

Şahin motorize ekipler güvenli trafik kontrollerini gerçekleştirdiler.

Tavşanlı genelinde meydana gelen motor kazalarını önlemek amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü motorize Şahin ekipleri Tavşanlı’da denetimler yaptılar.

Son zamanlarda meydana gelen motor kazalarında  yaralanmaların ve ölümlerin önlenmesi için , Emniyet birimleri tarafından çalışma başlatıldı. Tavşanlı ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya Emniyet Müdürlüğü ” Şahin” motorize ekipleri işbirliği ile denetimler yapıldı. Tavşanlı  Merkez Kanal Boyu Caddesi ve diğer sokaklarda  tescilsiz, plakasız  motorlara, ehliyetsiz  ve kask takmayan sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirildi.

Uygulamada Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı “Şahinler” eksiği bulunan motorlara gerekli işlemler için ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine yönlendirdiler. Burada gerekli işlemleri yapılan motorlar yedi emin otoparkına çekildi.

Şahin Ekiplerinin Tavşanlı’da yapmış olduğu çalışmalarda 80 motosiklet  kontrol edilirken,5  motosiklet bağlanırken 80 kask cezası yazıldığı  ifade edildi. Toplamda ise 43 916 TL. cezai işlem uygulandı. 

Şahin Ekibi Amiri yaptığı açıklamada;“Biz ekipler Tavşanlı Halkını yormak için burada değiliz. Son zamanlarda motor kazalarında yaranmalar ve ne yazık ki ölümler meydana geliyor. Bizim görevimiz halkımızın canını sağlığını korumak. Onun için bugün Şahin ekipleri olarak Tavşanlı’da trafiğe uygun olmayan motorlar üzerinde çalışmalar yaptık.Trafiğe uygun olmayan motorlara ve kasksız sürücülere gerekli işlemleri yapıldı.” Dedi. Denetlemelerin devam edeceği belirtilirken motor kullanan vatandaşların mutlaka kasklarını takmaları gerektiği özellikle ve ısrarla  vurgulandı. TAVŞANLI’NIN SESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *