‘BU HARİTANIN ÖNEMİNİ ANLAMALIYIZ’

595

Misak-ı Milli sınırlarını anlatan “Ülkü Ocakları Haritasının” Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı binasına asılmasının ardından konuşan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Bu haritanın önemini anlamalıyız” Dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye ettiği, Misak-ı Milli sınırlarını anlatan “Ülkü Ocakları Haritası” Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı binasına asıldı.

‘ÖNEMLİ BİR ADIM’

“Haritayı Kütahyalı hemşehrilerimizin görmesini istedik” diyen Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Yunanistan’ın hukuksuz politikaları ve sorumsuz yöneticilerinin Ege kıyılarımıza yakın adalarda yapmış oldukları anlaşmalara aykırı biçimde yapılan silahlanmalar, kışkırtmalar bir süredir can sıkıcı bir hal almaya başlarken Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye hediye etmiş oldukları denizlerdeki Misak-ı Millimiz’i gösteren Ülkü Ocakları Haritası  Türk milletinin adalardaki haklarını yeniden hatırlamasına vesile oldu. Bu harita yüzlerce yıl şanlı Türk bayrağının dalgalandığı ancak Yunanistan tarafından gasbedilen adalarımızın milli vicdan önündeki sınır hattını belirten harita olarak Yunanistan’ın, Adalar Denizi’nde ‘oldu-bitti’ çabalarının boşa çıkarılması için önemli bir adımdır.

‘KÜTAHYALILARIN DA GÖRMESİNİ İSTEDİK’

Tüm Türkiye ve Kütahya olarak bu haritanın önemini anlamalıyız. Bu hususta Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı olarak Ülkü Ocakları Haritamızı İl binamıza ve çarşı meydanına da asarak tüm Kütahyalı hemşehrilerimizin görmesini istedik” diye konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *