HÜCUMA GENÇ TRANSFER

454

Belediye Kütahyaspor henüz 21 yaşındaki Murat Elkatmış’ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Hücum bölgesinin her yerinde oynayabilen Elkatmış, dikine top sürme becerisi, hızı ve gücüyle dikkat çekiyor

Kütahyaspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken 23 Şubat 2001 İzmir doğumlu sol kanat oyuncusu Murat Elkatmış, 1.Lig ekibi Bodrumspor A.Ş’den 1 yıllığına kiralık olarak Belediye Kütahyaspor’un kadrosuna katıldı.

2018-19 Sezonunda 2.Lig şampiyonu olarak 1.Lige yükselen Menemenspor’da profesyonel olan genç oyuncu, sonraki 1.5 sezonda takımıyla 1.lig’de toplam 30 resmi maçta forma giydi.

GÖZLER ONUN ÜZERİNDE

Hücum bölgesinin her yerinde oynamasına karşın asıl olarak sol kanatta sergilediği performansla dikkat çeken Murat Elkatmış, dikine top sürme becerisi, hızı ve gücüyle bir dönem ülkemizde forma giyen Amrabat’a benzeyen stili ile başta Fenerbahçe Scoutları olmak üzere önemli ekiplerin dikkatini çekti.

2020-2021 sezonunun devre arasında Bodrumspor’a transfer olan Murat Elkatmış, 2.ligde 18 maça çıkıp 4 kez ağaları havalandırdı. Geçen sezon ise Niğde Anadolu ve Kalecik Fk takımlarında kiralık olarak oynayan Murat Elkatmış, 2022-2023 Sezonunda mavi lacivertli forma için ter dökecek.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *