‘BU FIRSATI KAÇIRMAYALIM’

459

Kütahya’daki ömrünü tamamlayan kamu ve hizmet binalarının yıkılmasıyla şehrin bir fırsat yakaladığını belirten AK Parti Eski İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, “Artık bunların yerine yenisini veya başka bir bina yapmayalım. Buralar şehrin ve insanların nefes alacağı yerler olsun” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eski İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya merkezdeki çok sayıda kamu ve hizmet binasının yıkılışının bir fırsat olduğunu belirtti.

‘ŞEHRE NEFES OLSUN’

Kütahya’nın bu tarihi fırsatı kaçırmaması gerektiğinin altını çizen Sebahattin Ceyhun, “Şehir merkezimizdeki kamu ve hizmet binaları ömürlerini tamamladığı için birer birer yıkılıyor. 30 Ağustos İlkokulu yıkıldı, Cumartesi Pazarı yıkılıyor, şu an idare mahkemesi olarak hizmet veren eski Halk Eğitim Binası da yıkılacak. Artık bunların yerine yenisini veya başka bir bina yapmayalım. Buralar şehrin ve insanların nefes alacağı yerler olsun.” Şeklinde konuştu.

‘VİZYON PROJELER GELİŞTİRMEK GEREK’

Üniversite, sivil toplum, konunun uzmanları dahil tüm yetkinler bir araya gelip, kimseyi mağdur etmeden, Kütahya’nın kalbindeki bu çok kıymetli alanlar için vizyon projeler geliştirmesi gerektiğinin altını çizen Ceyhun, şu ifadeleri kullandı: “Bu fırsatı kesinlikle kaçırmayalım. Bunu Endüstri Meslek Lisesinde başardık. Oraya tüm Kütahya’nın nefes alacağı, çok güzel bir eser kazandırılacak. Bunu diğerleri için de yapalım. Kütahyamız gerçekten çok kıymetli.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *