YEŞİLAYSPOR’DAN ANLAMLI TURNUVA

417

Kütahya Yeşilayspor Pazar günü anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Merkez, Domaniç, Simav, Tavşanlı, Gediz’den 8 takımın katıldığı Şehit İbrahim Tetik Bağımlılıkla Mücadele Turnuvasında gülen taraf Kütahya Yeşilayspor oldu

Bağımlılıklarla mücadelede yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla adından söz ettiren Yeşilay Kütahya Şubesi Yeşilay Kütahya Şubesi Şehit İbrahim Tetik Bağımlılıkla Mücadele Turnuvası düzenledi.  12 yaş grubu için yapılan turnuvaya Şehit İbrahim Tetik’in annesi babası ve 2 kardeşi de katıldı.

ŞAMPİYON YEŞİLAYSPOR OLDU

Merkez, Simav, Gediz, Tavşanlı, Domaniç’ten gençleri bir araya getiren ve Yeşilayspor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya iki grup halinde sekiz takım katıldı. Maçlar sonunda şampiyon Kütahya Yeşilayspor olurken; Tavsanli Erdem Gençlik Spor ikinci, Gediz Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu.

ŞEHİDİN MEZARI ZİYARET EDİLDİ

Turnuvanın ardından genç sporcular Şehit İbrahim Tetik’in mezarını ziyaret etti. Sporcular Şehit Tetik ve tüm şehitlerimiz için dua etti.

Kütahya Yeşilay Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Selim Açıkbaş, “Hem merkez ve ilçeleri bir araya getirelim hem de şehit İbrahim kardeşimizi bir analım istedik. Müsabakalar birbirinden heyecanlı ve güzel geçti. Tüm takımlarımızı, sporcularını ve yöneticilerini tebrik ederiz. Bu tür turnuvalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *