LİG İÇİN SON 37 GÜN KALDI

518

Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken ligin başlamasına 37 gün kaldı. 4 Eylül’de Yomraspor maçı ile başlayacak olan heyecanda ilk maç Dumlupınar’da oynanacak.

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 1. Grupta yer alırken yeni sezon için çalışmalarına devam ediyor. 1. Etap Afyonkarahisar kampını tamamlayan Belediye Kütahyaspor bugün ikinci etap kamp çalışmaları için yeniden sahaya inecek. Belediye Kütahyaspor burada oynayacağı 4 hazırlık maçı sonrasında yeni sezona başlayacak. Yeni sezonun ilk resmi maçı ise 37 gün sonra Yomraspor ile oynanacak. Dumlupınar stadında ki karşılaşma ile başlayacak olan maçlar 29 Nisan’da oynanacak 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşması ile tamamlanacak.

İYİ BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Belediye Kütahyaspor geride kalan 37 günlük sürede teknik direktör İsmail Güldüren gözetiminde en iyi şekilde hazırlanacak ve ardından lige başlayacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Belediye Kütahyaspor ilk haftalardan puan kaybetmek istemiyor. Belediye Kütahyaspor şampiyonluğa oynadığı son iki sezonda da galibiyet için biraz sabretmek zorunda kalmış ve sonraki haftalarda açılmıştı. 2020-2021 sezonun da ilk 2 hafta galibiyetle tanışamayan Belediye Kütahyaspor 3. Hafta kazanarak hanesine 3 puanı yazdırmıştı. Belediye Kütahyaspor o sezon 2 puanla şampiyonluğu kaçırmış ve büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz sezon ise beraberlik serisi ile başladı. 3 hafta boyunca ikisi evinde olmak üzere berabere kalan Belediye Kütahyaspor, 4’üncü hafta deplasmanda kazanmış ve lige adeta 6 puan geriden başlamıştı. Belediye Kütahyaspor bu sezon ise galibiyetle başlayıp zirveyi ilk haftadan alıp sezon sonunda da zirvede tamamlamak istiyor.

TRANSFER SÜRÜYOR

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmaları kapsamında son olarak Talha Mayhoş ile anlaşma sağlamış ve 10 numara pozisyonunu da doldurmuştu. Şuana kadar tek bir forvet transferi yapan Belediye Kütahyaspor’un bir forvet oyuncusu ile daha anlaşması bekleniyor. Belediye Kütahyaspor’da oynanacak hazırlık maçlarının ardından takımın son durumu da ortaya çıkmış olacak ve eksikliklere göre adımlar atılacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *