HEDEFİMİZ MUHTEŞEM TÜRKİYE

538

Millet Partisi olarak Muhteşem Türkiye hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirten Millet Partisi İl Başkanı Ahmet Mallı, Kütahyalılara seslenerek “Millet Partisinin kutlu, şanlı mücadelesi ve dönemi bizleri, sizleri bekliyor” dedi.

GENEL BAŞKAN 3 GÜN KÜTAHYA’DA

Millet Partisi Bölge Toplantısı, bugün, yarın ve Pazar günü Kütahya’da bölge toplantısı yapacak.

Millet Partisi İl Başkanı Ahmet Mallı, Kütahya İl Başkanlığında yaptığı açıklamada Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar’ın 29 Temmuz Cuma günü Kütahya’ya geleceğini, il binasında Kütahyalılarla söyleşide bulunacağını, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 10.30’da Kütahya Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yapacak ve ardından sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğini belirtti. 31 Temmuz Pazar günü ise Çınar Otel’de  “Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları Muhteşem Türkiye” konulu toplantının ardından Millet Partisi MKYK ve MDK Toplantısı” yapılacak.

Millet Partisi olarak Muhteşem Türkiye hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirten Ahmet Mallı, “Bizler Millet Partisi olarak yüce ülkemizin savunucusuyuz. Hedefimiz ülkemizin kalkınmasıdır. Ülkemizin etrafındaki tüm komşularımızla dostane ilişkilen içerisinde iyi bir politika yürüterek ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Gerektiğinde Barış Harekâtı da yapılmalıdır. Ülkemizin yer altı, yer üstü zenginlikleri çok iyi bir şekilde değerlendirilerek ülkemizin ekonomisine ve refah düzenlemesine katkıda bulunabilir. Muhteşem Türkiye çağını başlatıyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’Yİ MADDİ REFAHA MİLLET PARTİSİ ULAŞTIRACAK’

Türkiye’yi ve Türk insanını hak ettiği medeni seviyeye, maddi refaha Millet Partisi’nin ulaştıracağını vurgulayan Mallı, vatandaşlardan destek istedi. Mallı, ““Muhteşem Türkiye” Kudretli bir Türkiye! Güçlü, ileri ve mutlu bir Türkiye! Bugünü harika, yarınından emin Türkiye! Ne yaptığını bilen, yeryüzündeki misyonlarının neler olduğunun farkında; sevinçli, coşkulu, mutlu, zengin insanların ülkesi Türkiye arzumuz ve emelimizdir…” dedi.

Problem çözme sanatı olan siyasetin Türkiye’de problemin kaynağı olduğunu ifade eden Mallı, Onun için diyoruz ki; hangi grup, cemaat siyasi organizasyon içerisinde olursak olalım, içinde bulunduğumuz problemleri çözebilmemiz için beraberce yanlışlara ve kötülüklere karşı mücadele edebilme, hakkın, hukukun yanında ve yanlışların karşısında olmaya çaba göstermeliyiz. Bu gayeyi taşıyan böyle bir çabada önderlik yapan Millet Partisine fikirlerinizle ve mesainizle destek bekliyoruz.” Dedi.

Türk kültür ve medeniyetini yeniden hayata geçirme gibi kutlu sevdalarının olduğunu vurgulayan Mallı, siyaseten çözüm üretemeyenlere karşı ülkeye çözüm getirecek olanın Millet partisi olduğuna dikkat çekti.

‘MİLLET PARTİSİ SİZİN UMUDUNUZ’

Millet Partisi’nin hiçbir makam, mansıp, şöhret hesabı yapmadan sadece Hak için din, devlet, vatan millet, bayrak, sancak için istiklal ve istikbal için mücadele edenlerin ocağı olduğunu dile getiren Mallı, “Muhterem Kütahyalılar; Millet Partisi sizin umudunuz ve bu milletin, devletin sigortası paratoneridir. Ona destek çıkmak, ona omuz vermek zamanıdır.” Dedi. Millet Partisi’nin Türkiye’nin, bölgenin ve İslam Dünyası’nın tüm meselelerinin çözüm rehberi olduğunu vurgulayan Mallı, Millet Partisi’nin devleti Hukuk devleti, ahlak devleti, misyon devleti ve mesajı olan Millet haline getirmek istedğine vurgu yaptı.

Millet Partisi’nin, istismarcı, bölücü değil birleştirici, meşruiyetçi ve haktan, hukuktan, doğrudan yana olduğuna da değinen Mallı şu ifdeleri kullandı: “Sevgili Kütahyalılar, Hoşgörülü ve temiz siyaseti tesis etmek, özlenen demokrasi, hak, hukuk, adalet, hürriyet, huzur, birlik, barış iklimi ve ‘Muhteşem Türkiye’ için Millet Partisi’ne destek ol.Sayıların değil, davaya adanan insanların mücadelesinin otağı olan Millet Partisinin kutlu, şanlı mücadelesi ve dönemi bizleri, sizleri bekliyor. Türkmeneli, Kıbrıs, Kudüs, Türkistan’ın ayağa kalkması için Millet Partisi ayağa kalkmalıdır. Bu davayı ihya etmek, Millet Partisini iktidara taşımaktır.”

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *